23 Αυγούστου 2017

  • Αναρτήθηκε στις Αυγούστου 23, 2017


Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται η περίοδος υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων εκπαιδευτών για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποψηφίων εκπαιδευτών των ΔΙΕΚ Χειμερινού εξαμήνου 2017Β και Εαρινού Εξαμήνου 2018Α μέχρι και τη Δευτέρα 04/09/2017, μετά από απόφαση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ.
Υπενθυμίζουμε για ακόμα μία φορά τα εξής :
1.Οι υποψήφιοι Εκπαιδευτές θα πρέπει να έχουν επιλέξει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΔΙΕΚ Χανίων ως Πρώτη Επιλογή στην Αίτησή τους προκειμένου να καταθέσουν σε αυτό τα δικαιολογητικά τους.Αιτήσεις που θα έχουν ως πρώτη επιλογή άλλο ΙΕΚ της Περιφέρειας Κρήτης θα πρέπει να κατατίθενται εκεί για Διοικητική Επαλήθευση.
2.Παρακαλούνται οι υποψήφιοι Εκπαιδευτές να έχουν διαβάσει προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στην Πρόσκληση, ώστε να προσκομίσουν ένα πλήρη και ολοκληρωμένο Φάκελο,ο οποίος θα περιέχει :
α)Τα υποχρεωτικά δικαιολογητικά (Αίτηση Εκτυπωμένη και Υπογεγραμμένη,Πλήρες βιογραφικό σημείωμα,Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας)
β)Δικαιολογητικά που θα αφορούν σε αντίστοιχα κριτήρια μοριοδότησης, ταξινομημένα και αριθμημένα με τη σειρά που περιγράφονται στην προκήρυξη.Σε αυτά θα αναγράφεται στο δεξί πάνω μέρος της σελίδας ο κωδικός του κριτηρίου για το οποίο μοριοδοτούνται(π.χ 1.1.α.1).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ και λήγει την Πέμπτη 24/08/2017 και ώρα 15:00.

Η κατάθεση των φακέλων θα πραγματοποιείται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στα γραφεία του ΔΙΕΚ Χανίων και για την εβδομάδα από 28/08/2017 έως και 04/09/2017 οι ώρες υποβολής θα είναι 10:00 έως και 13:00 .


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων