9 Ιανουαρίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Ιανουαρίου 09, 2019Στις  16/12/2018 οι καταρτιζόμενοι του τμήματος "Προπονητής Αθλημάτων με Ειδίκευση στην  Κολύμβηση" του Δ.Ι.Ε.Κ Χανίων, είχαν την χαρά να παρευρεθούν στην έκτακτη ημερίδα αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης που διεξήχθη στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καθηγήτρια Ευαγγελία Παναρετάκη.


Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου και Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τζιλιβάκης ενημέρωσε τους σπουδαστές σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης και τους ξενάγισε στις  εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου.


Στην συνέχεια οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση, στην οποία εκτός από τις εξαιρετικές επιδόσεις όλων των αθλητών, υπήρξαν και δύο πανελλήνια ρεκόρ από τους Αλέξανδρο Κάχρη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και την Δανάη Γκογκόση από τον σύλλογο Ωρίωνα Ηρακλείου.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους διαγωνιζόμενους ξεχωριστά για τις άριστες επιδόσεις και την αγωνιστηκότητα τους καθώς και να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κώστα Τζιλιβάκη για την ενημέρωση και την ξενάγιση που μας έκανε.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων