25 Ιανουαρίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Ιανουαρίου 25, 2019Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν οι καταρτιζόμενοι του τμήματος "Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό" του Γ ' εξάμηνου, στο ξενοδοχείο Avra City Hotel (οδός Τζανακάκη), στα πλαίσια του μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα", συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Φουντουλάκη.

Oι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα δωμάτια του ξενοδοχείου και είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν χρήσιμες ερωτήσεις στον Υπέυθυνο Βάρδιας 

κ. Πέτρο, που με ευγένεια απάντησε σε οποιαδήποτε απορία έθεσαν οι σπουδαστές.
  Ηταν μια πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική επίσκεψη στην οποία οι μαθητές αποκόμισαν σημαντικά οφέλη, τα οποία και θα συζητηθούν μέσα στην τάξη.
Θα θέλαμε να ευχαριστούμε επίσης την Υπεύθυνη κ. Περράκη που ευγενικά
προσφέρθηκε να μας υποδεχτεί.


 Κατόπιν κατευθυνθήκαμε στο ξενοδοχείο Domus Renier στο παλιό λιμάνι, όπου μας υποδέχτηκε ο Υπεύθυνος βάρδιας, ο οποίος μας ξενάγησε στούς χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και μας πληροφόρησε σχετικά με την ιστορία του. Εγιναν πολλές ερωτήσεις και ακολούθησε ξενάγηση στους κοινόχρηστους χώρους. Ευχαριστούμε πολύ τον υπεύθυνο βάρδιας, την υπεύθυνη του ξενοδοχείου, καθώς και την Οικογένεια Παρασκευάκη που μας δέχτηκαν.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων