17 Ιανουαρίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Ιανουαρίου 17, 2019Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας "Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας" στα πλαίσια του μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" στο Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης.Τους σπουδαστές του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χανίων συνόδευσε η υπεύθυνη καθηγήτρια Οικονομολόγος κα. Δοξάκη Ευτυχία  και η κα.Χαρά Κουργιαντάκη.
 Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στο χώρο του εργαστηρίου από την κα Μπουράκη, μέλος της ομάδας διαχειριστών του εργαστηρίου. Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με την διαδικασία που ακολουθείται στο Πολυτεχνείο Κρήτης ώστε να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί ο ετήσιος προϋπολογισμός του εργαστηρίου. Επίσης αναλύθηκε ο τρόπος ολοκλήρωσης Προμήθειας Εσωτερικού, Εξωτερικού καθώς και η διαδικασία που διενεργεί το εργαστήριο ώστε να ζητήσει κάποιο είδος από Ανοικτό Κάτω των Ορίων Διαγωνισμό, με Σφραγισμένες Προσφορές.


 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κοσμήτορα και Καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών κ. Κωνσταντίνο Προβιδάκη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή και Διευθυντή του εργαστηρίου κ. Παναγιώτη Παρθένιο για τη φιλοξενία που μας έδειξαν.
 


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων