3 Απριλίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Απριλίου 03, 2019

Εκπαιδευτική εκδρομή στα πλαίσια του μαθήματος "Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα" πραγματοποίησε το τμήμα "Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ" του Δ.Ι.Ε.Κ. Χανίων, συνοδευόμενο από τις υπεύθυνες καθηγήτριες Μελά Αγγελική και Σταμπολάκη Χρυσούλα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο κέντρο solarium King Tan  (Νικολάου Πλαστήρα 2). Στόχος της επίσκεψης ήταν οι καταρτιζόμενοι να αναλάβουν ρόλους, ώστε να διεκπεραιώσουν ως φερόμενοι επαγγελματίες, ολοκληρωμένες θεραπείες μανικιούρ-πεντικιούρ και ονυχοπλαστικής, καθώς και να διδαχθούν τον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται τον χρόνο, που θα διαθέτουν σε κάθε θεραπεία.

Στο κέντρο, οι εκπαιδευόμενοι, υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων, είχαν την ευκαιρία να κάνουν χρήση υλικών ονυχοπλαστικής και εφαρμογή αυτών σε πραγματικούς χρόνους. Ακόμα, παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν σχετικά με την θεραπεία πεντικιούρ- μανικιούρ και την διαχείριση βλαβών του δέρματος.

Σαν κατακλείδα της εκπαιδευτικής επίσκεψης, οι καταρτιζόμενοι παρακολούθησαν επίδειξη LASER ALEXANDRITE αποτρίχωσης, με αναλυτική επεξήγηση όσον αφορά τις διαφορετικές συχνότητες που χρησιμοποιούνται ανά περιοχή του ανθρωπίνου σώματος.

Οι καταρτιζόμενοι έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον καθ όλη την διάρκεια
της εκδρομής, κατά την οποία αποκόμισαν σημαντικά οφέλη, βοηθώντας
τους να αποκτήσουν σφαιρική γνώση του αντικειμένου τους.

Ευχαριστούμε θερμά το κέντρο solarium King Tang για την φιλοξενία και την
μοναδική ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας να δουν και να εφαρμόσουν σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, σύγχρονες τεχνικές αισθητικής.
Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων