26 Νοεμβρίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Νοεμβρίου 26, 2019

Την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί  Ημερίδα με θέμα: «Ευαισθητοποίηση των Φορέων παροχής Τουριστικών υπηρεσιών σε θέματα ασφαλείας» ώρες 09:00 έως και 15:00, στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων (Λεωφόρος Ηρακλείου 23, Χανιά).

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της σπουδαστικής κοινότητας τουριστικών σχολών (καθηγητές και σπουδαστές) καθώς θα προσφέρει σημαντική γνώση σε όλους/όλες που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό. Επιπλέον, έχουν προσκληθεί επαγγελματίες του Τουρισμού καθώς και Αρχές που το έργο τους σχετίζεται με τον Τουρισμό. Παρακαλούμε ενημερώστε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανακοινώσεων τους σπουδαστές που ενδέχεται να δείξουν ενδιαφέρον για την Ημερίδα. Ομοίως, μπορείτε να οργανώσετε εκπαιδευτική εκδρομή και να συμμετέχει η Σχολή σας/Εκπαιδευτική Μονάδα ομαδικά.

Παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιήσετε εγκαίρως, τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο επικοινωνίας)των συμμετεχόντων/συμμετεχουσών στην ηλεκτρονική διεύθυνση eskedk@astynomia.gr, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κι ο αρμόδιος για τυχόν διευκρινήσεις ή/και πρόσθετες πληροφορίες είναι ο Υπαστυνόμος Α’ ΣΚΡΕΚΑΣ Απόστολος
(Τηλέφωνο: 213 1520553 & 210 7470284 -
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: eskedk@astynomia.gr).


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων