3 Δεκεμβρίου 2019

  • Αναρτήθηκε στις Δεκεμβρίου 03, 2019Την Πέμπτη 28-11-2019 είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δύο δράσεις στο σχολείο μας:
1. Την ομάδα εθελοντών του συλλόγου Ορίζοντας , που ασχολούνται με την εξάπλωση του εθελοντισμού , όσον αφορά στους δότες μυελού των οστών και
2. Το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων <<Αγ. Γεώργιος>> για τη συλλογή αίματος, για τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.
Καταρτιζόμενοι και εκπαιδευτές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με μεγάλη προθυμία και έτσι και οι δύο δράσεις στέφτηκαν με επιτυχία.
Κατά τη διάρκεια των δράσεων, υπήρξε αλληλεπίδραση και έντονο ενδιαφέρον από τους καταρτιζόμενους για τη διαδικασία της συμμετοχής στην τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών και μάλιστα είχαμε τη χαρά να εγγράψουμε 50 νέα μέλη.
Επίσης συλλέχθηκαν 55 φιάλες αίμα για να διατεθούν στην Αιμοδοσία Χανίων.
Ευχαριστούμε πολύ την κ Μανουσάκη Κατερίνα και τις κυρίες από τον Ορίζοντα, που συμμετείχαν στην ενημέρωση των καταρτιζόμενων, για το πόσο απλή είναι η διαδικασία να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.
Επίσης την Προϊσταμένη της Αιμοδοσίας κ Πετρουλάκη Ελένη και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθε σε ώρες εκτός του τυπικού τους ωραρίου για να εξυπηρετήσει το σχολείο που λειτουργεί το απόγευμα.
Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές μας για την άψογη συνεργασία...
Η δράση έκλεισε με μια υπόσχεση που δώσαμε όλοι μαζί , να το επαναλάβουμε τέλη Απρίλη..!!!
Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων