10 Ιανουαρίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Ιανουαρίου 10, 2020


Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων του τμήματος Τεχνικός Τουριστικών μονάδων & επιχειρήσεων φιλοξενίας Γ΄ Εξαμήνου του ΔΙΕΚ Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις 5 Νοεμβρίου, παρουσίαση εκπροσώπου του καταστήματος επαγγελματικού εξοπλισμού και μαζικής εστίασης Μαντωνανάκης, στα ΔΙΕΚ Χανίων.
Ο εκπρόσωπος του καταστήματος Μαντωνανάκης, κύριος Παναγιώτης Κλαπανάρας, έκανε παρουσίαση του σχεδίου από 2 ξενοδοχεία που έχουν αναλάβει πρόσφατα τη μελέτη, την εγκατάσταση και τον εξοπλισμό των επισιτιστικών τμημάτων τους.
Οι καταρτιζόμενοι είχαν την δυνατότητα να μελετήσουν πάνω στη μακέτα, τους χώρους, τα τμήματα αποθήκευσης, συντήρησης, επεξεργασίας και παρασκευής εδεσμάτων.
Επίσης, επεσήμανε ποιός είναι ο απαραίτητος εξοπλισμός (μηχανήματα & συσκευές) που θα πρέπει να έχει μια επαγγελματική κουζίνα, ανάλογα με τη δυναμική του ξενοδοχείου και τις ανάγκες των εστιατορίων που θα εξυπηρετήσει.
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Χανίων ευχαριστεί θερμά το τον κύριο Κλαπανάρα και το κατάστημα επαγγελματικού εξοπλισμού και μαζικής εστίασης Μαντωνανάκης και τις χρήσιμες συμβουλές που έδωσε στους καταρτιζόμενους για την σωστή οργάνωση και λειτουργία μίας επαγγελματικής κουζίνας.Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων