10 Ιανουαρίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Ιανουαρίου 10, 2020

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων του τμήματος Τεχνικός Τουριστικών μονάδων & επιχειρήσεων φιλοξενίας Γ΄ Εξαμήνου του ΔΙΕΚ Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στις 4 Νοεμβρίου, επίσκεψη στο Kiani Beach Resort.
Οι καταρτιζόμενοι, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό τους Άρτεμις Κατερινάκη, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Kiani Beach Resort, του ομίλου Sea Crete Hotels. 
Ο Διευθυντής των Sea Crete Hotels, κύριος Κωνσταντίνος Καραβανίδης, μίλησε για την σπουδαιότητα της σωστής οργάνωσης & λειτουργίας των επισιτιστικών τμημάτων στην συνολική λειτουργία του ξενοδοχείου. ‘Εγινε επίσης περιγραφή των εργασιών των τμημάτων ζεστής αλλά και κρύας κουζίνας και των εστιατορίων που εξυπηρετούν. 
Αναφέρθηκε ακόμα στην ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη για υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των τουριστών, κάτι το οποίο το έχουν καταφέρει λόγω του καταρτισμένου προσωπικού και του επαγγελματισμού τους. 
Tο Kiani beach resort 5* είναι All Inclusive family hotel, στην Κυανή ακτή Χανίων, και ανήκει στον όμιλο SEA CRETE HOTELS της οικογένειας Παπαδάκη. 
Η Διεύθυνση του ΔΙΕΚ Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κύριο Καραβανίδη και την οικογένεια Παπαδάκη για την θερμή φιλοξενία.
 


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων