28 Φεβρουαρίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Φεβρουαρίου 28, 2020Το Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥ) Χανίων και η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Χανίων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων πραγματοποίησαν την 6η διημερίδα  Επαγγελματικού Προσανατολισμού Ρωτώ και Μαθαίνω Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος.
Η διημερίδα  πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων (Ανδρέα Παπανδρέου 70) το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου τις ώρες 17.30 - 21.00 και 10.00 - 14.30.
Το ΔΙΕΚ Χανίων συμμετείχε στην διημερίδα με το ΔΙΕΚ Αποκορώνου με περίπτερα όπου οι καταρτιζόμενοι παρουσίασαν τις ειδικότητες τους. Δόθηκε πληροφόρηση και ατομική συμβουλευτική  στα τραπέζια των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών φορέων. Η ενημέρωση από τα ΔΙΕΚ αφορούσε την δημόσια μετά δευτεροβάθμια εκπαίδευση Η διημερίδα στέφθηκε με επιτυχία  , και πλήθος γονέων και  μαθητών  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παρεχόμενη εκπαίδευση στην πόλη μας από την Τριτοβάθμια, την Μετα Δευτεροβάθμια έως και την Δευτεροβάθμια.Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων