6 Μαρτίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Μαρτίου 06, 2020


Πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 4/03/2020, εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών της ειδικότητας «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Β2΄ΕΞΑΜΗΝΟ» στα πλαίσια του μαθήματος " ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΙΙ " στo Kydon hotel.
Τους εκπαιδευομένους του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Χανίων συνόδευσε η υπεύθυνη καθηγήτρια Οικονομολόγος κα. Δοξάκη Ευτυχία.

Οι καταρτιζόμενοι ξεναγήθηκαν στο χώρο του ξενοδοχείο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αρχικά οι μαθητές ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας και τις υπηρεσίες που παρέχει το ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα στελέχη της επιχείρησης.

Η επίσκεψη αυτή έδωσε στους καταρτιζόμενους τα απαραίτητα ερεθίσματα ώστε μέσω αυτής της επίσκεψης να προσεγγίσουν ακόμη πιο πολύ την αξία της γνώσης, της ψυχαγωγίας, της πληροφορίας.

Οι καταρτιζόμενοι αγκάλιασαν τη δράση με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, αφού μέσα από την επίσκεψη αυτή είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στον κόσμο της Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Κύρια Θεανώ Χρυσοχεράκη για την εξαιρετική παρουσίαση της. Ήταν μια πολύ χρήσιμη και εποικοδομητική επίσκεψη στην οποία οι μαθητές αποκόμισαν σημαντικά οφέλη, τα οποία και θα συζητηθούν μέσα στην τάξη.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων