26 Μαρτίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Μαρτίου 26, 2020



Ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτές μας και τους καταρτιζόμενους για την μεγάλη τους προσπάθεια. Μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου  συνολικα 41 από τους 75 εκπαιδευτές [55 %]  δημιούργησαν 84 από τα 158 μαθήματα [53 %].
 
 Όλοι οι εκπαιδευτές θα δημιουργήσουν όλα τα μαθήματα τα οποία έχουν αναλάβει [θεωρίες και εργαστήρια] και θα αναρτήσουν το υλικό το οποίο έχουν ΗΔΗ παραδώσει. Ακόμα επαναληπτικές ασκήσεις και τα θέματα των εργασιών του εξαμήνου [τα οποία έχουν εγκριθεί από την Διευύθυνση του ΔΙΕΚ Χανιων και θα προσμετρηθούν στην βαθμολογία εξαμήνου]. Ερωτήσεις και Απαντήσεις πιστοποίησης.  ΌΛΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙΣΑ ΥΛΗ.

Σχετικά με τις εγγραφές των καταρτιζομένων .
Χθες το βράδυ μετατρέψαμε όλα τα μαθήματα που ήταν ανοιχτά με εγγραφή σε κλειστά. Τα ανοιχτά μαθήματα με εγγραφή δεν απαιτούν αποδοχή απο τον εκπαιδευτή. Δυστυχώς παραηρήσαμε μια επιπλοκή στην πλατφόρμα σχετικά με τα κλειστά μαθήματα στα οποία δεν μπορούν τελικά οι καταρτιζόενοι να προβούν σε αίτημα εγγραφής. Παρακαλούμε ελέξτε την κατάσταση του μαθήματος σας. Αν δεν έχετε εγράψει ακόμα καταρτιζόμενους κάντε το μάθημα σας ανοιχτό με εγγραφή για κάποιες μέρες και στη συνέχειο κλείστε το. Αν λείπουν κάποιοι εγεγραμένοι αποστείλτε μας μήνυμα να τους εγράψουμε.

Έχουμε προχωρήσει σε μαζικές εγγρφές καταρτιζομένων σε ορισμένα μαθήματα αλλά όχι σε όλα.  Οι καταρτιζόμενοι που έχουμε εγράψει με αυτόν τον τρόπο υπάρχει περίπτωση να έχουν χάσει του κωδικούς τους και να μην έχουν τελικά πρόσβαση στο μάθημα. Ελέγξτε ότι οι χρήστες των μαθημάτων σας βρίσκονται οντως σε επικοινωνία με την πλατφόρμα. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε μαζί τους ή μαζί μας προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα κατά περίπτωση.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων