29 Μαρτίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Μαρτίου 29, 2020Ευχαριστούμε το Δημοσιο ΙΕΚ Αιγάλεω, τον διευθυντή Δημήτρη Κυριακό και τον εκπαιδευτή Μάριο Παπαδόπουλο για την πρωτοβουλία  και την μεγάλη τους προσπάθεια να επιλύσουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην πλατφόρμα eclass την Πέμπτη βράδυ.

Μετά από πολύωρες προσπάθειες, η πλατφόρμα όχι μονο επισκευάστηκε αλλά επίσης μεταφέρθηκε στον νέο σέρβερ του ΠΣΔ, στην διεύθυνση  https://giekchan.sites.sch.gr/eclass/ με σημαντικά αυξημένη ταχύτητα.

Ο ενορχηστρωτής της προσπάθειας κος Μάριος Παπαδόπουλος συνέστησε ότι θα πρέπει να γίνει οικονομία στο μέγεθος των αρχείων που ανεβάζουμε στην πλατφόρμα. Μετά και από το ξεκαθάρισμα της πλατφόρμας από παλαιότερο υλικό συστήνουμε στους καθηγητές να ανεβάζουν μέχρι 2Ο ΜΒ. Για ιδιαίτερα μεγάλα αρχεία μπορείτε να τοποθετήσετε λινκ που να οδηγούν σε κάποιο αποθετήριο [google drive, dropbox κτλ]. Προς το παρόν δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ενδέχεται να κάνουμε συστάσεις σε κάποιους εκπαιδευτές που έχουν σημαντικά ξεπεράσει το όριο.

Επίσης όσοι έχουν το ίδιο μάθημα σε δύο ίδια τμηματα να το ανεβαζουν μια φορά με διαμοιρασμό.

Όσον αφορά στα διαπιστευτήρια ασφάλειας, περιμένουμε να εκδοθούν από το ΠΣΔ και πάντως παρά τη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε στην είσοδο σας , δεν δημιουργείται κανένα άλλο πρόβλημα. Η πλατφόρμα λειτουργεί κανονικά.

Αυτή τη στιγμή έχουμε 111 από τα 168 μαθήματα μέσα στο Open Class , τα οποία συνεχώς αυξάνονται και βελτιώνονται. Πογραμματίζουμε σαν διεύθυνση να πραγματοποιήσουμε μια μικρή ενημέρωση σχετικά με την οργάνωση ψηφιακών μαθημάτων και μαθημάτων που αφορούν στην εκπαίδευση ενηλίκων που θα μας ωφελήσει πολλαπλά και στη μελλοντική μας λειτουργία σας ίδρυμα.Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων