15 Μαΐου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Μαΐου 15, 2020

Ενημερώνουμε τους καταρτιζόμενους και τους εκπαιδευτές:

Ότι τα μαθήματα του ΔΙΕΚ Χανίων ξεκινούν κανονικά την Δευτέρα 18/5/2020.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας θα ακολουθήσουμε το ίδιο πρόγραμμα χωρίς αναπληρώσεις.

Οι αίθουσες έχουν κάποιες αλλαγές προκειμένου να διασφαλιστούν συνθήκες ασφάλειας. Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των καταρτιζομένων είναι 1,5 μέτρα και επιτρέπονται έως 15 καταρτιζόμενοι ανά αίθουσα. Η χρήση μάσκας είναι προαιρετική. Θα μοιραστούν στις αίθουσες αντισηπτικά. Οι αίθουσες έχουν καθαριστεί.

Απαγορεύεται ρητά και σε κάθε περίπτωση η χρήση κοινόχρηστου εξοπλισμού από τους καταρτιζόμενους. Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια διεξαγωγής εργαστηριακών μαθημάτων με τον ποιο ασφαλή τρόπο οι εκπαιδευτές έχουν ενημερωθεί σχετικά από τη διεύθυνση.

Όσοι καταρτιζόμενοι έχουν απαλλαχθεί με υπεύθυνη δήλωση από την δια ζώσης εκπαίδευση είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν και να ολοκληρώνουν όλες τις εργασίες που θα αναρτηθούν σε όλα τα μαθήματα και κάθε διδακτική ενότητα στην πλατφόρμα e class.

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτής έχει για πολύ σοβαρό λόγο λάβει ειδική άδεια θα ενημερώσει τους καταρτιζόμενους σχετικά.

Ευχόμαστε από τη διεύθυνση καλή συνέχεια με ασφάλεια και υγεία και πιστεύουμε ότι το εξάμηνο θα ολοκληρωθεί με το μέγιστο όφελος για όλους χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των εκπαιδευτών μας , των καταρτιζόμενων μας αλλά και του διοικητικού προσωπικού!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης αξίζει στο συνεργείο καθαρισμού του ΔΙΕΚ Χανίων που όχι μόνο καθάρισε αλλά άλλαξε την όψη των εργαστηριακών και των θεωρητικών μας χώρων.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων