11 Ιουνίου 2020

  • Αναρτήθηκε στις Ιουνίου 11, 2020

                                                                29 Απριλίου
 Εκπαιδευτική επίσκεψη στην επιχείρηση Κοινό Κρητών με το τμήμα
Γραφιστικής εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων. Δ εξαμηνου

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός και συνοδός: Βαρδή Ρία – Γραφίστρια

Με πολύ θερμή υποδοχή μας φιλοξένησαν οι άνθρωποι της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Κοινό Κρητών» την Τρίτη 10 Μαρτίου στον χώρο τους στην Κισάμου 103.
Το ραντεβού κλείστηκε με τον υπεύθυνο του χώρου κο Νίκο Κουνδουράκη – διαφημιστή και παρ όλες τις υποχρεώσεις των μελών, φρόντισαν να είναι όλοι εκεί για μια φιλική αλλά άκρως επαγγελματική συζήτηση.

 Τα μέλη της ΚοινΣΕπ συνομίλησαν με τους φοιτητές μας αντιμετωπίζοντας τους σαν μελλοντικούς συνεργάτες, εξηγώντας τα μονοπάτια και τις παγίδες της δουλειάς αλλά και της διεξόδους για την καλλιτεχνική τους ολοκλήρωση. 


Μιλώντας ο καθένας για τον τομέα του καταλάβαμε τις απατήσεις της επαγγελματικής συνεργασίας αλλά και το σύνολο της γραμμής παραγωγής σε ένα τόσο απαιτητικό κλάδο.
Η επίσκεψη έκλεισε με τις ερωτήσεις των φοιτητών και τον σύντομο, αλλά εποικοδομητικό διάλογο μεταξύ μας σαν μια μεγάλη παρέα ομότεχνων συνεργατών.
Η επιχείρηση εξειδικεύεται σε γραφιστικές υπηρεσίες, στη μελέτη και υλοποίηση ολοκληρωμένης διαφημιστικής προβολής επιχειρήσεων και φορέων, και καινοτόμων επιχειρησιακών ιδεών και δημιουργία έργων τέχνης.


 O κύριος Σταύρος Μαζωνάκης, ξυλογλύπτης μας παρουσίασε τα έργα του και μας μίλησε για τον τρόπο δημιουργίας τους.

 Ο κύριος Κουνδουράκης Νίκος εδωσε σημαντικές οδηγίες και συμβουλές σχετικά με το διαφήμιση και όχι μόνο.
Ο φωτογράφος Αλέξης Αλεξίου ενημερώνει τους σπουδαστές σχετικά με την τέχνη της φωτογραφίας και της διαφήμισης γενικότερα
.


Μένουμε Ασφαλείς

Μένουμε Ασφαλείς

ECLASS

Πιστοποίηση Αποφοίτων ΙΕΚ

Δια Βίου Μάθηση και Νέα Γενιά

Βιογραφικό Europass

Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης

Κάρτα ISIC

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων